ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Η αποστολή των παραγγελιών εντός Αττικής πραγματοποιείται με όχημα της εταιρίας μας και συνεννόηση μαζί μας για την ημέρα και ώρα παράδοσης, και το κόστος της είναι 10 ευρώ.


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας
από το κατάστημά μας, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι έτοιμη.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Για την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα η παράδοση των παραγγελιών διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις τρεις(3) εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με πρακτορείο μεταφορών και η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Η μεταφορά τους στα πρακτορεία γίνεται δωρεάν απο την εταιρία μας.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Στη περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα, η Max Carpet ενημερώνει τον πελάτη και εφόσον ακυρωθεί η παραγγελία, επιστρέφει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα